Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kevin Spacey er død og begravet i ‘House of Cards’ sæson 6

Kevin Spacey er død og begravet i ‘House of Cards’ sæson 6

05/09/2018 | Flixfilm

Den 2. november 2018 har streamingtjenesten Netflix premiere på den sjette og sidste sæson af ‘House of Cards’, der som bekendt bliver uden Kevin Spacey i front som Francis Underwood.

Der har været mange rygter om hvorledes Netflix ville skrive skuespilleren ud af serien, men streamingtjenesten har netop udsendt et nyt klip, som kan ses nederst i artiklen, der ikke lægger fingre imellem; Francis Underwood er død og begravet i ‘House of Cards’ sæson 6.

Hvorledes han mister livet er således det helt store spørgsmål. Er det mon Claire Underwood, der tager livet af ham?

‘House of Cards’ sæson 6 markerer afslutningen på én af Netflix populæreste serier nogensinde, der dog kom i modvind sidste år, da serien hovedrolleindehaver Kevin Spacey blev beskyldt for at have gjort seksuelle tilnærmelser over for den 14-årige Anthony Rapp i 1986.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix tog konsekvensen og fjernede Kevin Spacey fra serien, hvilket også er anledningen til at det er hustruen Claire Underwood, spillet af Golden Globe vinderen Robin Wright, der er i front i den nye sæson og trailer.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 16 – 2022)

Selvom man kunne formode, at hele eskapaden med Kevin Spacey var grunden til at ‘House of Cards’ slutter efter sjette sæson, har streamingtjenesten Netflix hele tiden fastholdt, at det hele tiden har været meningen at trække stikket på serien efter den kommende sæson – med eller uden Kevin Spacey.

Se ‘House of Cards’ på Netflix Danmark. Sæson 6 kan ses fra den 2. november.
Skriv kommentar