Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kevin Spacey tjener kassen på House of Cards

Kevin Spacey tjener kassen på House of Cards

29/08/2014 | Flixfilm

house of cards netflix dkDen amerikanske skuespiller Kevin Spacey modtager en pæn sum penge for at spille den kyniske politiker Francis Underwood i den populære Netflix-serie; House of Cards. Det skriver Yahoo Finance.

Ifølge det amerikanske medie, modtager Kevin Spacey omkring $500.000 dollars for hvert afsnit han medvirker i. Beløbet bringer dermed Kevin Spacey helt op i den absolutte elite af skuespillere, der modtager en astronomisk hyre. Af andre velbetalte skuespillere fra populære serier kan der nævnes Mark Harmon, som spiller specialagent Leroy Jethro Gibbs i krimiserien NCIS, samt John Cryer og Ashton Kutcher fra komedieserien Two and a Half Men.

Kevin Spacey og House of Cards vender tilbage på Netflix i 2015, hvor det forventes at streamingtjenesten har premiere på tredje sæson af dramaserien. House of Cards har modtaget megen anerkendelse og seriens sæson 1 og 2 er sammenlagt blevet nomineret til 22 Emmy Awards.

Det var oprindelig planen, at House of Cards kun skulle bestå af to sæsoner, men efter den massive succes, annoncerede Netflix i februar, at en tredje sæson er på vej. Det er endnu ikke blevet afsløret hvad den nye sæson kommer til at omhandle, men internationale konflikter kunne være et omdrejningspunkt, anslår flere medier. Det begrundes med, at den russiske protest-/punkgruppe Pussy Riot forventes at medvirke i den nye sæson, samt at Netflix tidligere på året søgte om tilladelse til at filme i FN’s Sikkerhedsråds lokaler. Streamingtjenesten fik dog afslag på deres forespørgelse.

LÆS OGSÅ   Nu kan du flytte din Netflix-profil til anden konto

Artiklen fortsætter under annoncen

Se House of Cards sæson 1 og 2 på Netflix: Link.Skriv kommentar