Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kevin Spacey vinder pris for House of Cards

Kevin Spacey vinder pris for House of Cards

15/01/2015 | Flixfilm

levin spacey house of cards danmarkDen amerikanske skuespiller Kevin Spacey, der i Netflix-serien House of Cards spiller den kyniske politiker Frank Underwood, vandt forleden en Golden Globe for sin præstation i serien.

Kevin Spacey, som i øvrigt vandt sin første Golden Globe nogensinde, vandt hovedprisen i kategorien bedste skuespiller i en drama-serie, hvor han bl.a. slog Cive Owen (The Knick), James Spader, (The Blacklist) og Dominic West (The Affair). Kevin Spacey har tidligere været nomineret til en Golden Globe 7 gange, men det var altså første gang han kunne bringe en pris med hjem.

Det var 72. gang at det prestigefulde amerikanske prisuddelingsshow Golden Globe Awards, hvor de bedste præstationer set inden for film- og fjernsynsbranchen hyldes, løb af stablen.

Serien House of Cards vender tilbage på Netflix Danmark d. 27 februar, hvor tredje sæson har premiere. De første to sæsoner kan allerede ses på Netflix. I den nye sæson fortsætter Francis og Claire Underwood deres nådesløse vej mod den absolutte magt samtidigt med, at truslerne vokser fra alle fronter. Familien Underwood må derfor kæmpe for at overvinde alle disse trusler for ikke at miste alt, de har skabt. Og det uanset hvilke skadelige konsekvenser, de efterlader i deres kølvand.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Læs mere om og se en trailer til House of Cards sæson 3.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar