Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Key House Mirror

Key House Mirror

15/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Key House Mirror på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En kvinde, der passer sin lammede mand, længes efter spænding og intimitet og indleder en affære med en ny beboer.


Se Key House Mirror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Key House Mirror (Nøgle hus spejl) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Key House Mirror (Nøgle hus spejl) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Key House Mirror herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Key House Mirror (Nøgle hus spejl) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Key House Mirror stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar