Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Khakee: The Bihar Chapter

Khakee: The Bihar Chapter

25/11/2022 | Flixfilm

Khakee: The Bihar Chapter på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Avinash Tiwary, Shraddha Das, Nikita Dutta
Spilletid: N/A
Land: United States, India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en retskaffen betjent forfølger en nådesløs kriminel i Bihar, havner han i en dødbringende jagt og en moralsk kamp gennemsyret af korruption.

Khakee: The Bihar Chapter havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Khakee: The Bihar Chapter på YouTube.Se Khakee: The Bihar Chapter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Khakee: The Bihar Chapter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Khakee: The Bihar Chapter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Khakee: The Bihar Chapter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Khakee: The Bihar Chapter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar