Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Khartoum

01/03/2016 | Flixfilm

Se Khartoum på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Action, Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Basil Dearden, Eliot Elisofon
Skuespillere: Charlton Heston, Laurence Olivier, Richard Johnson, Ralph Richardson
Spilletid: 128 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I 1883 fører general Charles "Kineseren" Gordon an i forsvaret af en sudanesisk garnison mod et muslimsk oprør ledet af Mahdi, lederen af Sudan.


Se Khartoum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKhartoum havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Khartoum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Khartoum herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Khartoum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Khartoum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar