Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kibaoh Klashers

Kibaoh Klashers

06/10/2017 | Flixfilm

Se Kibaoh Klashers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ben Diskin
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den unge bille Dylan og hans venner Hailey og Ollie går sammen for at konkurrere mod stærke modstandere i den spændende, hæsblæsende sport Battle Blading.


Se Kibaoh Klashers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKibaoh Klashers (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kibaoh Klashers (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kibaoh Klashers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kibaoh Klashers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kibaoh Klashers (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar