Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

23/10/2020 | Flixfilm

Se Kick-Ass 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Morris Chestnut, Claudia Lee
Spilletid: 103 min
Land: UK, USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I denne efterfølger må high school-superhelten Kick-Ass finde en ny makker, efter Hit Girl pludselig bliver taget ud af kampen.

Kick-Ass 2 havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kick-Ass 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kick-Ass 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kick-Ass 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kick-Ass 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kick-Ass 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar