Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kick-Ass

15/12/2018 | Flixfilm

Se Kick-Ass på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Matthew Vaughn
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, Garrett M. Brown, Evan Peters, Deborah Twiss
Spilletid: 117 min
Land: UK, USA, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Inspireret af sine elskede tegneserier forvandler high school-eleven Dave sig til en maskeklædt superhelt og bliver en internetsensation.

Kick-Ass havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kick-Ass på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kick-Ass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kick-Ass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kick-Ass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kick-Ass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar