Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kick Buttowski: Suburban Daredevil

Kick Buttowski: Suburban Daredevil

01/01/2016 | Flixfilm

Se Kick Buttowski: Suburban Daredevil på Netflix

Indspilningsår: 2010–2012
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlie Schlatter, Matt Jones, Danny Cooksey, Emily Osment
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Kick Buttowski er lille, men meget modig, og han er fast besluttet på at blive verdens største vovehals. Når livet giver ham en udfordring, så tager han den!

Kick Buttowski: Suburban Daredevil havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kick Buttowski: Suburban Daredevil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kick Buttowski: Suburban Daredevil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kick Buttowski: Suburban Daredevil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kick Buttowski: Suburban Daredevil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kick Buttowski: Suburban Daredevil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar