Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kick Buttowski: Suburban Daredevil

Kick Buttowski: Suburban Daredevil

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Kick Buttowski: Suburban Daredevil på Netflix

Indspilningsår: 2010–2012
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlie Schlatter, Matt Jones, Danny Cooksey, Emily Osment
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Kick Buttowski er lille, men meget modig, og han er fast besluttet på at blive verdens største vovehals. Når livet giver ham en udfordring, så tager han den!


Se Kick Buttowski: Suburban Daredevil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kick Buttowski: Suburban Daredevil havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kick Buttowski: Suburban Daredevil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kick Buttowski: Suburban Daredevil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kick Buttowski: Suburban Daredevil er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kick Buttowski: Suburban Daredevil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar