Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kickboxer

Kickboxer

15/03/2020 | Flixfilm

Se Kickboxer på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Sport, Thriller
Instruktør: Mark DiSalle, David Worth
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan, Michel Qissi
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da kickboxingmesteren Eric Sloane bliver invalid efter en kamp med den ondskabsfulde Tong Po, søger Erics yngre bror, Kurt, hævn.


Se Kickboxer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kickboxer havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kickboxer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kickboxer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kickboxer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kickboxer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar