Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kicking and Screaming

Kicking and Screaming

15/04/2014 | Flixfilm

Se Kicking and Screaming på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Josh Hamilton, Samuel Gould, Catherine Kellner, Jonathan Baumbach
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Fire collegevenner er rædselsslagne ved tanken om, hvordan de skal gribe det virkelige liv an, nu hvor de har overstået eksamenerne.


Se Kicking and Screaming på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKicking and Screaming havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kicking and Screaming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kicking and Screaming herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kicking and Screaming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kicking and Screaming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar