Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kicking and Screaming

Kicking and Screaming

02/12/2022 | Flixfilm

Kicking and Screaming på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Noah Baumbach
Skuespillere: Josh Hamilton, Eric Stoltz, Samuel Gould
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Fire collegevenner er rædselsslagne ved tanken om, hvordan de skal gribe det virkelige liv an, nu hvor de har overstået eksamenerne.Se Kicking and Screaming på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kicking and Screaming havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kicking and Screaming på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kicking and Screaming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kicking and Screaming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kicking and Screaming, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kicking and Screaming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar