Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kicking It (Sparke Den)

Kicking It (Sparke Den)

01/06/2014 | Flixfilm

Se Kicking It (Sparke Den) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne rørende dokumentar følger seks hjemløse fodboldspillere, der kæmper mod fattigdom, samtidig med at de skal forberede sig til verdensmesterskabet for hjemløse.


Se Kicking It (Sparke Den) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kicking It (Sparke Den) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kicking It (Sparke Den) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kicking It (Sparke Den):
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kicking It (Sparke Den) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kicking It (Sparke Den) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar