Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kid Cosmic

Kid Cosmic

03/02/2022 | Flixfilm

Kid Cosmic på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amanda Céline Miller, Lily Rose Silver, Keith Ferguson
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En drengs drøm om at være superhelt bliver til virkelighed, da han finder fem magtfulde kosmiske sten. Men heltens opgaver er svære – og han kan ikke klare det alene.

Kid Cosmic (Den Kosmiske Knægt) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kid Cosmic på YouTube.Se Kid Cosmic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kid Cosmic (Den Kosmiske Knægt) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kid Cosmic (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kid Cosmic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kid Cosmic (Den Kosmiske Knægt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar