Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kid-E-Cats

Kid-E-Cats

01/11/2020 | Flixfilm

Se Kid-E-Cats på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alyson Leigh Rosenfeld
Spilletid: 5 min
Land: Russia
Sprog: Russian, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Killingerne Cookie, Pandekage og Kringle er søskende. De er vilde med søde sager, og de elsker at lade deres nysgerrighed føre ud dem på eventyr, som de lærer noget af.Kid-E-CatsSe Kid-E-Cats på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kid-E-Cats (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kid-E-Cats (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kid-E-Cats:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kid-E-Cats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kid-E-Cats (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar