Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kidnapning

Kidnapning

15/12/2020 | Flixfilm

Se Kidnapning på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: Frederik Meldal Nørgaard
Skuespillere: Alfred Bjerre Larsen, Luca Reichardt Ben Coker, Therese Damsgaard, Samuel Jacob Hallas
Spilletid: 81 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: For at skaffe penge til en ny lejlighed bliver en familie hvirvlet ind i deres onkels plan om at kidnappe en millionærsøn. Men det går selvfølgelig ikke som planlagt.

Kidnapning havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kidnapning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kidnapning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kidnapning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kidnapning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kidnapning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar