Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kidnapping Mr. Heineken

Kidnapping Mr. Heineken

01/04/2018 | Flixfilm

Se Kidnapping Mr. Heineken på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Daniel Alfredson
Skuespillere: Jim Sturgess, Sam Worthington, Ryan Kwanten, Anthony Hopkins
Spilletid: 95 min
Land: Netherlands, Belgium, UK, USA
Sprog: English, Dutch, German
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da milliardæren Alfred "Freddy" Heineken bliver kidnappet i 1983, kræver hans bortførere den største løsesum nogensinde.


Se Kidnapping Mr. Heineken på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kidnapping Mr. Heineken havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kidnapping Mr. Heineken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kidnapping Mr. Heineken:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kidnapping Mr. Heineken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kidnapping Mr. Heineken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar