Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kidnapping Mr. Heineken

Kidnapping Mr. Heineken

01/04/2018 | Flixfilm

Kidnapping Mr. Heineken på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Daniel Alfredson
Skuespillere: Jim Sturgess, Sam Worthington, Ryan Kwanten
Spilletid: 95 min
Land: Netherlands, Belgium, United Kingdom, United States
Sprog: English, Dutch, German
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da milliardæren Alfred "Freddy" Heineken bliver kidnappet i 1983, kræver hans bortførere den største løsesum nogensinde.

Kidnapping Mr. Heineken havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kidnapping Mr. Heineken på YouTube.Se Kidnapping Mr. Heineken på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kidnapping Mr. Heineken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kidnapping Mr. Heineken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kidnapping Mr. Heineken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kidnapping Mr. Heineken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar