Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Kidnapping Stella

Kidnapping Stella

12/07/2019 | Flixfilm

Kidnapping Stella på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Thomas Sieben
Skuespillere: Max von der Groeben, Jella Haase, Clemens Schick
Spilletid: 89 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En kvinde bliver kidnappet på gaden. Hun er bundet og kneblet, men bruger sine begrænsede ressourcer på at forpurre sine to maskerede bortføreres veltilrettelagte plan.Se Kidnapping Stella på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kidnapping Stella havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kidnapping Stella på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kidnapping Stella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kidnapping Stella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kidnapping Stella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kidnapping Stella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar