Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kidnapping Stella

Kidnapping Stella

12/07/2019 | Flixfilm

Se Kidnapping Stella på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktør: Thomas Sieben
Skuespillere: Max von der Groeben, Jella Haase, Clemens Schick, Jarrod Pistilli
Spilletid: 89 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En kvinde bliver kidnappet på gaden. Hun er bundet og kneblet, men bruger sine begrænsede ressourcer på at forpurre sine to maskerede bortføreres veltilrettelagte plan.


Se Kidnapping Stella på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKidnapping Stella havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kidnapping Stella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kidnapping Stella herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kidnapping Stella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kidnapping Stella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar