Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kids for Cash

Kids for Cash

01/08/2015 | Flixfilm

Kids for Cash på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktion: Robert May
Skuespillere: Charlie Balasavage, Joanne Balasavage, Justin Bodnar
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: For at skræmme unge fra at begå kriminalitet uddeler en dommer hårde domme for små forbrydelser, men så begynder en af de dømtes forældre at stille spørgsmål.

Kids for Cash havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kids for Cash på YouTube.Se Kids for Cash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kids for Cash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kids for Cash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kids for Cash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kids for Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar