Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Bill: Vol. 2

Kill Bill: Vol. 2

01/12/2021 | Flixfilm

Kill Bill: Vol. 2 på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Quentin Tarantino
Skuespillere: Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Black Mamba fortsætter sit blodige hævntogt på jagt efter den ultimative hævn over manden, der skabte og knuste hende, Bill, men han har et sidste es i ærmet.Se Kill Bill: Vol. 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kill Bill: Vol. 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kill Bill: Vol. 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kill Bill: Vol. 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Bill: Vol. 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kill Bill: Vol. 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kill Bill: Vol. 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar