Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Boksoon

Kill Boksoon

31/03/2023 | Flixfilm

Kill Boksoon på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Sung-hyun Byun
Skuespillere: Jeon Do-yeon, Esom, Lorna Duyn
Spilletid: 137 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: På jobbet er hun anerkendt lejemorder. Derhjemme er hun enlig mor til en teenagedatter. Mord? Det er nemt. At være forælder er det svære.Se Kill Boksoon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kill Boksoon havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kill Boksoon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kill Boksoon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Boksoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kill Boksoon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kill Boksoon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar