Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Hitler! The Luck of the Devil

Kill Hitler! The Luck of the Devil

01/05/2019 | Flixfilm

Se Kill Hitler! The Luck of the Devil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mange forsøgte at dræbe Hitler, lige fra politikere til officerer – men uden held. Denne dokumentar dykker ned i detaljerne om, hvordan deres planer mislykkedes.


Se Kill Hitler! The Luck of the Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKill Hitler! The Luck of the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill Hitler! The Luck of the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill Hitler! The Luck of the Devil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill Hitler! The Luck of the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Hitler! The Luck of the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar