Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Me Heal Me

Kill Me Heal Me

29/09/2019 | Flixfilm

Se Kill Me Heal Me på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seong Ji, Jeong-eum Hwang, Hee-jung Kim, Il-Woo Kim
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: For at blive helbredt for sin personlighedsspaltning med syv personligheder får en rig arving hjælp af en smuk psykiatrisk patient.


Se Kill Me Heal Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKill Me Heal Me (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill Me Heal Me (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill Me Heal Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill Me Heal Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Me Heal Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar