Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Me Three Times

Kill Me Three Times

01/09/2020 | Flixfilm

Se Kill Me Three Times på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Kriv Stenders
Skuespillere: Simon Pegg, Steve Le Marquand, Alice Braga, Teresa Palmer
Spilletid: 90 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En lejemorder finder sit offer i en lille by ved kysten, men det enkle job viser sig at være mere kompliceret end som så, da han rodes ind i en mørk hævnhistorie.


Se Kill Me Three Times på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kill Me Three Times havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill Me Three Times ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kill Me Three Times:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill Me Three Times er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Me Three Times stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar