Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Ratio

Kill Ratio

17/02/2017 | Flixfilm

Se Kill Ratio på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action
Instruktør: Paul Tanter
Skuespillere: Tom Hopper, Amy Huberman, Nick Dunning, Lacy Moore
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En CIA-agent optræder som sælger på en businesskonference for at beskytte et spædt østeuropæisk demokrati fra et militærkup.

Kill Ratio havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kill Ratio på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kill Ratio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Ratio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kill Ratio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kill Ratio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar