Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Switch

Kill Switch

01/06/2018 | Flixfilm

Se Kill Switch på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Tim Smit
Skuespillere: Dan Stevens, Bérénice Marlohe, Mike Reus, Bas Keijzer
Spilletid: 91 min
Land: Netherlands, Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En tidligere pilot fra Nasa møder voldelig modstand, da han rejser til en nyskabt parallel-Jorden med noget, der kan reparere en defekt strømkilde.


Se Kill Switch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKill Switch havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill Switch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill Switch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill Switch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Switch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar