Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill the Irishman

Kill the Irishman

11/03/2018 | Flixfilm

Se Kill the Irishman på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Jonathan Hensleigh
Skuespillere: Ray Stevenson, Vincent D'Onofrio, Val Kilmer, Christopher Walken
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne sande krimi fortæller om gangsteren Danny Greenes succes og fald samt hans opgør med mafiaen i 1970'ernes Cleveland.


Se Kill the Irishman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Kill the Irishman (Bulletproof Gangster) havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill the Irishman (Bulletproof Gangster) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill the Irishman herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill the Irishman (Bulletproof Gangster) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill the Irishman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar