Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kill the Irishman

11/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Jonathan Hensleigh
Skuespillere: Ray Stevenson, Vincent D'Onofrio, Val Kilmer, Christopher Walken
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Denne sande krimi fortæller om gangsteren Danny Greenes succes og fald samt hans opgør med mafiaen i 1970'ernes Cleveland.


Se Kill the Irishman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kill the Irishman (Bulletproof Gangster) havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill the Irishman (Bulletproof Gangster) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill the Irishman herunder:Fra premieredatoen (11. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Kill the Irishman (Bulletproof Gangster) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Kill the Irishman stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar