Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Them All and Come Back Alone

Kill Them All and Come Back Alone

30/07/2021 | Flixfilm

Kill Them All and Come Back Alone på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Action, Western
Instruktion: Enzo G. Castellari
Skuespillere: Chuck Connors, Frank Wolff, Franco Citti
Spilletid: 100 min
Land: Italy, Spain
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under den amerikanske borgerkrig leder en lejesoldat en mission for at infiltrere fjendens territorium og stjæle guld, men han må også dræbe sine kyniske medsammensvorne.Se Kill Them All and Come Back Alone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kill Them All and Come Back Alone havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kill Them All and Come Back Alone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kill Them All and Come Back Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Them All and Come Back Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kill Them All and Come Back Alone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kill Them All and Come Back Alone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Kill Them All and Come Back Alone

  1. Lars - kl. 09:54, 06-08-2021:

    Fedt at se netflix ligger italienske westerns op, det har jeg savnet. I må meget gerne ligge mange italienske westerns op. Der blev lavet over 600 italienske westerns mellem 1960 og 1978 så kom bare med flere af dem. Tak netflix.

Skriv kommentar