Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Theory

Kill Theory

20/12/2014 | Flixfilm

Kill Theory på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Chris Moore
Skuespillere: Don McManus, Ryanne Duzich, Teddy Dunn
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En sadistisk sociopat tvinger en gruppe nyuddannede unge til at slå hinanden ihjel en efter en, indtil der kun er én tilbage.

Kill Theory havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kill Theory på YouTube.Se Kill Theory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kill Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kill Theory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kill Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar