Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Theory

Kill Theory

20/12/2014 | Flixfilm

Se Kill Theory på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Chris Moore
Skuespillere: Don McManus, Ryanne Duzich, Teddy Dunn, Daniel Franzese
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En sadistisk sociopat tvinger en gruppe nyuddannede unge til at slå hinanden ihjel en efter en, indtil der kun er én tilbage.


Se Kill Theory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKill Theory havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill Theory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar