Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Your Darlings

Kill Your Darlings

05/12/2015 | Flixfilm

Se Kill Your Darlings på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: John Krokidas
Skuespillere: Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Michael C. Hall, Jack Huston
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En forfatterspire tager med en vild kvinde på roadtrip til Las Vegas, hvor en kendispsykiater gør reklame for sin nye bog og et reality-tv-show.


Se Kill Your Darlings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKill Your Darlings havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kill Your Darlings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kill Your Darlings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kill Your Darlings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Your Darlings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar