Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kill Your Darlings

Kill Your Darlings

05/12/2015 | Flixfilm

Kill Your Darlings på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: John Krokidas
Skuespillere: Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Michael C. Hall
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En forfatterspire tager med en vild kvinde på roadtrip til Las Vegas, hvor en kendispsykiater gør reklame for sin nye bog og et reality-tv-show.

Kill Your Darlings havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kill Your Darlings på YouTube.Se Kill Your Darlings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kill Your Darlings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kill Your Darlings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kill Your Darlings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kill Your Darlings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar