Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Killa

01/10/2016 | Flixfilm

Se Killa på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Avinash Arun
Skuespillere: Amruta Subhash, Archit Deodhar, Parth Bhalerao, Gaurish Gawade
Spilletid: 107 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Det er svært at vokse op for Chinu, da han flytter fra byen til landet og møder en ungdomskultur, der er helt anderledes, end hvad han er vant til.


Se Killa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Killa havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Killa:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar