Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Killer Book Club

Killer Book Club

25/08/2023 | Flixfilm

Killer Book Club på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Carlos Alonso Ojea
Skuespillere: Veki Velilla, Iván Pellicer, Álvaro Mel
Spilletid: 89 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Otte gyserfans må kæmpe for deres liv, da en dræberklovn, der tilsyneladende kender til deres fælles hemmelighed, begynder at gøre det af med dem en efter en.Se Killer Book Club på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Killer Book Club havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Killer Book Club på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Killer Book Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Book Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Killer Book Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Killer Book Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar