Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer Couples

Killer Couples

31/12/2016 | Flixfilm

Se Killer Couples på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anna Vocino
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den bedst sælgende krimiforfatter Mark Billingham optrevler fascinerende historier om virkelige forbrydelser og de morderiske duoer, der udførte dem.


Se Killer Couples på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKiller Couples havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killer Couples ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Killer Couples herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killer Couples er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Couples stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar