Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer Elite

Killer Elite

01/11/2020 | Flixfilm

Killer Elite på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Gary McKendry
Skuespillere: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom, Australia, United States
Sprog: English, Arabic, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne globetrotterthriller bliver en tidligere specialagent tvunget tilbage fra sin pension, da hans læremester bliver bortført af en skruppelløs forbryder.

Killer Elite havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Killer Elite på YouTube.Se Killer Elite på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Killer Elite ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Elite stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Killer Elite, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Killer Elite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar