Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer Elite

Killer Elite

05/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Killer Elite på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Gary McKendry
Skuespillere: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro, Dominic Purcell
Spilletid: 116 min
Land: UK, Australia
Sprog: English, Arabic, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: I denne globetrotterthriller bliver en tidligere specialagent tvunget tilbage fra sin pension, da hans læremester bliver bortført af en skruppelløs forbryder.


Se Killer Elite på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Killer Elite havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killer Elite ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Killer Elite herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killer Elite er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Elite stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar