Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer Elite

Killer Elite

01/11/2020 | Flixfilm

Se Killer Elite på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Gary McKendry
Skuespillere: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro, Dominic Purcell
Spilletid: 116 min
Land: UK, Australia
Sprog: English, Arabic, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne globetrotterthriller bliver en tidligere specialagent tvunget tilbage fra sin pension, da hans læremester bliver bortført af en skruppelløs forbryder.Se Killer Elite på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Killer Elite havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killer Elite ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Killer Elite:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killer Elite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Elite stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar