Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

15/01/2020 | Flixfilm

Se Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kevin Armstrong, Dan Wetzel, Patrick Haggan
Spilletid: 202 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Gennem interviews med venner, spillere og folk tæt på fortæller denne dokumentarserie, hvordan Aaron Hernandez gik fra at være NFL-stjerne til at være morddømt.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

  1. christa - kl. 20:32, 16-01-2020:

    nu må det sgu snart få en ende killer inside. Mon ikke vi skal se på den fanatiske religion folk lever i og tag et kig på pengemændene bag sporten der kun har penge for øje og skidt med menesket, vi finder bare en anden. Vågn op nu hvor alle løgnene blir smidt lige i ansigtet, prøv at mærk efter indeni

    Skriv kommentar