Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer IQ: Lion vs. Hyena

Killer IQ: Lion vs. Hyena

29/08/2022 | Flixfilm

Killer IQ: Lion vs. Hyena på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et hold adfærdszoologer udfører en række felteksperimenter for at forstå, hvilket toprovdyr der er klogest: løven eller hyænen?Se Killer IQ: Lion vs. Hyena på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Killer IQ: Lion vs. Hyena havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Killer IQ: Lion vs. Hyena på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Killer IQ: Lion vs. Hyena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer IQ: Lion vs. Hyena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Killer IQ: Lion vs. Hyena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Killer IQ: Lion vs. Hyena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar