Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killer Ratings

Killer Ratings

31/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Killer Ratings på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Den brasilianske tv-kendis og politiker Wallace Souza beskyldes for at stå bag de voldelige forbrydelser, som han selv rapporterede om og protesterede imod.


Se Killer Ratings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Killer Ratings (Døden sælger) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killer Ratings (Døden sælger) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Killer Ratings herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killer Ratings (Døden sælger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killer Ratings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar