Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Killers

01/08/2016 | Flixfilm

Killers på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktion: Robert Luketic
Skuespillere: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck
Spilletid: 31S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En topprofessionel lejemorder, der ellers havde lagt pistolen på hylden og lever et meget fredeligt liv, opdager, at nogen fra hans fortid vil have ham myrdet.

Killers havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Killers på YouTube.Se Killers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Killers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Killers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Killers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar