Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killing Me Softly

Killing Me Softly

03/12/2014 | Flixfilm

Killing Me Softly på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Kaige Chen
Skuespillere: Heather Graham, Joseph Fiennes, Natascha McElhone
Spilletid: 100 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fra det øjeblik Alice første gang får øjenkontakt med den mystiske fremmede Adam, hvirvles hun ind i en verden af intenst erotisk begær og eventyr.

Killing Me Softly havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Killing Me Softly på YouTube.Se Killing Me Softly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Killing Me Softly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killing Me Softly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Killing Me Softly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Killing Me Softly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar