Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killing Me Softly

Killing Me Softly

03/12/2014 | Flixfilm

Se Killing Me Softly på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Kaige Chen
Skuespillere: Heather Graham, Joseph Fiennes, Natascha McElhone, Ulrich Thomsen
Spilletid: 100 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Fra det øjeblik Alice første gang får øjenkontakt med den mystiske fremmede Adam, hvirvles hun ind i en verden af intenst erotisk begær og eventyr.


Se Killing Me Softly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKilling Me Softly havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killing Me Softly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Killing Me Softly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killing Me Softly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killing Me Softly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar