Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Killing Season

Killing Season

15/04/2016 | Flixfilm

Se Killing Season på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin
Spilletid: 91 min
Land: USA, Belgium, Bulgaria
Sprog: English, Serbian
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En amerikansk krigsveteran fra krigen i Bosnien finder fred langt ude i Appalacherne, indtil han opsøges af en mystisk europæisk turist.


Se Killing Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKilling Season havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Killing Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Killing Season herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Killing Season er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Killing Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar