Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kim Bodnia får stor rolle i ‘The Witcher’

Kim Bodnia får stor rolle i ‘The Witcher’

29/02/2020 | Flixfilm

Kim Bodnia får stor rolle i The WitcherDen danske skuespiller Kim Bodnia har netop landet en stor rolle i den kommende ‘The Witcher’ sæson 2.

Det bekræfter streamingtjenesten Netflix i en pressemeddelelse.

Kim Bodnia, som herhjemme kendes fra ‘Nattevagten’, ‘Broen’ og ‘Pusher’ har fået rollen som Vesemir, der er den ældste og mest erfarne witcher og samtidig et forbillede for Geralt, der spilles af Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’).

Han kommer dog ikke til at være den eneste dansker på settet, da Lars Mikkelsen også vender tilbage som troldmanden Stregobor i den nye sæson.

‘The Witcher’-showrunner og producer Lauren Schmidt Hissrich (‘Daredevil’, ‘The Defenders’, ‘Umbrella Academy’) udtaler i forbindelse med tilføjelsen af Kim Bodnia på rollelisten;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er så begejstret over at kunne byde Kim Bodnia velkommen på holdet. Jeg har beundret hans unikke talent i shows som ‘Killing Eve’ og ‘The Bridge’ og kan ikke vente på, at han bringer sin styrke, vedholdenhed og varme til karakteren af Vesemir, som bliver en integreret del af vores kommende sæson.”

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Serien er blevet en kæmpe succes for Netflix og er blandt de mest populære på streamingtjenesten. I forbindelse med seneste regnskab kunne Netflix afsløre, at mere end 74 millioner husstande havde kastet sig over første sæson af ‘The Witcher’.

Optagelserne til sæson 2 er netop begyndt og tidligere på måneden blev flere nye ansigter annonceret, heriblandt Yasen Atour (‘Young Wallander’) som Coen, Agnes Bjorn (‘Monster’) som Vereena, Paul Bullion (‘Peaky Blinders’) som Lambert, Thue Ersted Rasmussen (‘Fast and Furious 9’) som Eskel, Aisha Fabienne Ross (‘The Danish Girl’) som Lydia, Kristofer Hivju (‘Game of Thrones’) som Nivellen.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kommer i 2021.
Skriv kommentar