Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kin

01/07/2020 | Flixfilm

Se Kin på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jonathan Baker, Josh Baker
Skuespillere: Myles Truitt, Jack Reynor, Dennis Quaid, Zoë Kravitz
Spilletid: 102 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: På gaderne i Detroit finder en ensom dreng et rumvåben og bliver involveret i en hemmelig krig, der sender ham og hans tidligere straffede bror på flugt.

Kin havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar