Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kinamand

04/03/2015 | Flixfilm

Se Kinamand på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En skælvende blikkenslager ser sin verden falde sammen, da hans kone gennem 25 år går fra ham i dette gribende drama instrueret af Henrik Ruben Genz.


Se Kinamand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKinamand havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kinamand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kinamand herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kinamand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kinamand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar