Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kindergarten Cop

Kindergarten Cop

01/04/2021 | Flixfilm

Se Kindergarten Cop på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En politimand får sin sag for, da han går undercover som børnehavepædagog for at skaffe oplysninger om en narkohandler, hvis søn går i børnehaven.

Kindergarten Cop (Strømer i børnehaveklassen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kindergarten Cop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kindergarten Cop (Strømer i børnehaveklassen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kindergarten Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kindergarten Cop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kindergarten Cop (Strømer i børnehaveklassen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar