Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kineserne i Paris

Kineserne i Paris

31/07/2021 | Flixfilm

Kineserne i Paris på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne sjove historie om en kineser, der erobrer vesteuropa, gør kværulerende, kyniske og forlystelsessyge parisere knap nok modstand.Se Kineserne i Paris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kineserne i Paris havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kineserne i Paris på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kineserne i Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kineserne i Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kineserne i Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kineserne i Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar