Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

01/03/2018 | Flixfilm

Se King Arthur: Legend of the Sword på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou
Spilletid: 126 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da en kvik men utilpasset mand trækker et fortryllet sværd ud af en sten, må han acceptere sin skæbne som kommende konge og kæmpe mod sin skurkagtige onkel.


Se King Arthur: Legend of the Sword på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKing Arthur: Legend of the Sword havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om King Arthur: Legend of the Sword ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til King Arthur: Legend of the Sword herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til King Arthur: Legend of the Sword er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Arthur: Legend of the Sword stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar