Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

01/03/2018 | Flixfilm

Se King Arthur: Legend of the Sword på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou
Spilletid: 126 min
Land: UK, USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en kvik men utilpasset mand trækker et fortryllet sværd ud af en sten, må han acceptere sin skæbne som kommende konge og kæmpe mod sin skurkagtige onkel.

King Arthur: Legend of the Sword havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se King Arthur: Legend of the Sword på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om King Arthur: Legend of the Sword ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Arthur: Legend of the Sword stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King Arthur: Legend of the Sword, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King Arthur: Legend of the Sword er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar