Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Bansah and His Daughter

King Bansah and His Daughter

15/10/2022 | Flixfilm

King Bansah and His Daughter på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Agnes Lisa Wegner
Skuespillere: Céphas Bansah
Spilletid: 86 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: En frisindet datter, opfostret i Tyskland af sin far, der er mekaniker, ledsager ham til Ghana for at observere ham i hans andet job: som høvding for sit folk.

King Bansah and His Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til King Bansah and His Daughter på YouTube.Se King Bansah and His Daughter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om King Bansah and His Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Bansah and His Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King Bansah and His Daughter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King Bansah and His Daughter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar