Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Cobra

King Cobra

22/02/2017 | Flixfilm

Se King Cobra på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Justin Kelly
Skuespillere: Garrett Clayton, Christian Slater, Molly Ringwald, James Kelley
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Stephen, en erfaren producent af homoseksuel porno, kæmper med to rivaler om rettighederne til Brent Corrigan, hans mindreårige talent. Med dødeligt resultat.

King Cobra havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se King Cobra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om King Cobra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Cobra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King Cobra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King Cobra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar