Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Georges

King Georges

01/12/2016 | Flixfilm

Se King Georges på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Erika Frankel
Skuespillere: Nicholas Elmi, Georges Perrier
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Kokken Georges Perrier kæmper for at redde sin ikoniske restaurant i Philadelphia på trods af kundernes skiftende smag i denne bittersøde dokumentar.


Se King Georges på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKing Georges havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om King Georges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til King Georges herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til King Georges er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Georges stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar