Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Kong

King Kong

26/11/2020 | Flixfilm

Se King Kong på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Peter Jackson
Skuespillere: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann
Spilletid: 187 min
Land: New Zealand, USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Peter Jacksons genindspilning af klassikeren følger en gruppe eventyrlystne opdagelsesrejsende og filmfolk til Skull Island, hvor de leder efter en kæmpe gorilla.

King Kong havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se King Kong på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om King Kong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Kong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King Kong, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King Kong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar