Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King Kong

King Kong

26/11/2020 | Flixfilm

King Kong på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Peter Jackson
Skuespillere: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody
Spilletid: 187 min
Land: United States, New Zealand, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Peter Jacksons genindspilning af klassikeren følger en gruppe eventyrlystne opdagelsesrejsende og filmfolk til Skull Island, hvor de leder efter en kæmpe gorilla.Se King Kong på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

King Kong havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til King Kong på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om King Kong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King Kong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King Kong, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King Kong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar